Група чинного президента Франції Еммануеля Макрона та лівий альянс об’єдналися проти «Національного об’єднання» та її голови Марін Ле Пен, після чого зняли з виборів 223 кандидати. Про це повідомило агентство Bloomberg.

Зазначається, що це було зроблено в округах, де у голосуванні брали участь понад дві особи. Таким чином, планується уникнути розколу серед опозиції на користь правих.

Тепер «Національне об’єднання» братиме участь на виборах у 214 округах, де їхні політичні супротивники об’єдналися.

Раніше лідер партії Марін Ле Пен, яка може здобути перемогу на позачергових парламентських виборах, Жордан Барделла заявив, що буде готовий підтримувати Київ лише за умови, що це не погіршить відносини Парижа з Москвою.

У свою чергу, країни-члени НАТО висловили стурбованість через можливу перемогу крайніх правих на виборах у Франції. Альянс стурбований майбутнім наданням допомоги Києву в рамках політики партії «Національне об’єднання» Марін Ле Пен, яка має всі шанси перемогти на виборах.

Якщо арифметично рахувати, то суперники Ле Пен на чолі з Макроном мали би набрати понад 50%, тоді як у партії Ле Пен – 34%.

Від ЦПД

write paper for me
안양출장안마 Система управління боєм Delta має значні переваги над своїми конкурентами завдяки своїй гнучкості, швидкості прийняття рішень, високій кібербезпеці та інтеграції з сучасними технологіями. Delta та її потенційні конкуренти Хоча інші системи, такі як американська C4ISR або ізраїльська BMS, є серйозними конкурентами, Delta залишається унікальною через свою здатність до децентралізованого управління та інтелектуального аналізу даних