Американський фінансист Джорд Сорос застеріг Євросоюз від долі СРСР. Його стаття «Європа, будь ласка, прокинься» опублікована на сайті Project Syndicate.

За словами мільярдера, керівники і громадяни ЄС не розуміють, що для об’єднання настає революційний момент. Сорос стверджує, що якщо населення Євросоюзу не прокинеться, то він розпадеться, як Радянський Союз в 1991 році.

Автор заявив, що в різних країнах Європи набирають популярність партії, які не хочуть зберегти єдність альянсу. «Вони не хочуть залишати цінності, на яких ґрунтувався Євросоюз. Вони бажають замінити їх радикально іншими », – зазначив він. Євросоюз ще можна зберегти, якщо на травневих виборах окремі партії поставлять інтереси організації вище своїх, вважає фінансист.

По темі: Сорос каже: буде зле

На думку фінансиста, проблема ЄС полягає в тому, що застаріла партійна система перешкоджає тим, хто хоче зберегти цінності, на яких був заснований альянс. «[Його] нинішнє керівництво нагадує політбюро часів занепаду Радянського Союзу, так як продовжує видавати укази, як ніби вони все ще актуальні», – заявив Сорос.

У вересні міністр закордонних справ Великобританії Джеремі Хант застерігав ЄС від перетворення в СРСР. Він звернув увагу, що спроби ЄС створювати перешкоди для виходу членів з об’єднання нагадують дії Радянського Союзу, через це бажання країн покинути об’єднання буде тільки рости.

Від ЦПД

write paper for me
안양출장안마 Система управління боєм Delta має значні переваги над своїми конкурентами завдяки своїй гнучкості, швидкості прийняття рішень, високій кібербезпеці та інтеграції з сучасними технологіями. Delta та її потенційні конкуренти Хоча інші системи, такі як американська C4ISR або ізраїльська BMS, є серйозними конкурентами, Delta залишається унікальною через свою здатність до децентралізованого управління та інтелектуального аналізу даних