Нове незалежне опитування, проведене Національним центром дослідження громадської думки Чиказького університету (NORC), показало, що президент Росії Володимир Путін зберігає сильну внутрішню підтримку свого режиму та його війни в Україні, незважаючи на погані економічні умови та рівень життя в Росії.

Про це повідомляють Національний центр дослідження громадської думки Чиказького університету (NORC), ISW

Американські соціологи опитали 1046 дорослих росіян, які проживають в Російській Федерації та окупованому Росією Криму, використовуючи дані російських операторів мобільного зв’язку.

Опитування показало, що 67% учасників схвалюють те, як Путін проводить зовнішню політику, і 58% схвалюють його внутрішню політику. 66% планують проголосувати за Путіна на майбутніх президентських виборах у березні.

Відносно високі рейтинги Путіна, схоже, зберігаються, навіть незважаючи на те, що відповідно до опитування росіяни незадоволені зростанням цін, яке спричиняє загальне погіршення умов життя.

Соціологи також відзначили, що 63% учасників підтримують війну в Україні і що 64% респондентів розглядають війну як “цивілізаційну боротьбу між Росією і Заходом”.
Інститут вивчення війни зазначає, що цей результат контрастує з іншими незалежними російськими соціологічними дослідженнями, які продемонстрували зниження підтримки повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Опитування проведене у листопаді 2023 року, у ньому взяли участь 1046 дорослих росіян. Опитування проводили російськомовні люди по мобільному зв’язку. Статистична похибка не перевищує 3,4%.

У жовтні опитування російської аналітичної служби Левада-Центр показало, що 70% опитаних росіян готові підтримати свого диктатора Володимира Путіна, якщо він вирішить припинити війну проти України.

Від ЦПД

write paper for me
안양출장안마 Система управління боєм Delta має значні переваги над своїми конкурентами завдяки своїй гнучкості, швидкості прийняття рішень, високій кібербезпеці та інтеграції з сучасними технологіями. Delta та її потенційні конкуренти Хоча інші системи, такі як американська C4ISR або ізраїльська BMS, є серйозними конкурентами, Delta залишається унікальною через свою здатність до децентралізованого управління та інтелектуального аналізу даних